Öğrencilerimiz Beril Erken, Gözde Ataç ve Yasmin Çınar, Dr. Sevgi Koyuncu Tunç danışmanlığında yaptıkları “WEBAI – Yapay Zeka ile Web Sitesi Kategorizasyonu”
isimli mezuniyet projeleri ile
“TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” tarafından desteklenmeye hak kazanmıştır.
Kendilerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

İlgili paylaşımı görüntülemek için tıklayınız.

Tübitak 2209-a programın amacı, üniversitelerde öğrenim görmekte olan lisans öğrencilerini, projeler yoluyla araştırma yapmaya teşvik etmektir.

Destek kapsamında öğrencilerin hazırladıkları araştırma projelerinin gerektirdiği makine/teçhizat, sarf malzemesi, hizmet alımı giderleri için hibe desteği sağlanır.

Bitirme projeleriniz ile 2209- A programına başvurmak veya konuyla ilgili bilgi almak için tıklayınız.