Öğrencilerimiz Nurcan Kurt, Akın Kemal Doğangün ve Ünal Ramazan Doğangün, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii tarafından yürütülen LIFT UP Sanayi Odaklı Bitirme Projeleri Programı işbirliğiyle, Prof. Dr. Mehmet Reşit Tolun danışmanlığında yürüttükleri “Development of Automating User Acceptance Test Application in Simulation” konulu projeleri ile TÜBİTAK 2209-B Üniversite Öğrencileri Sanayiye Yönelik Araştırma Projeleri Desteği Programı tarafından desteklenmeye hak kazanmıştır.

Kendilerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Tübitak 2209-B programın amacı, üniversitelerde öğrenim görmekte olan lisans öğrencilerini; sanayiye yönelik projeler yoluyla araştırma yapmaya teşvik etmektir.

Destek kapsamında öğrencilerin hazırladıkları araştırma projelerinin gerektirdiği makine/teçhizat, sarf malzemesi, hizmet alımı giderleri için hibe desteği sağlanır.